Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πορνοστάρ !!


Ο Ντε Φάλκο ξεκίνησε την καριέρα του με την ομάδα των  Βρυξελλών , από όπου μεταπήδησε   στη Λέουβεν το 2004 που έπαιζε τότε στη Γ' Εθνική κατηγορία του Βελγίου . Με τη Λέουβεν , ανέβηκε στη Β 'Κατηγορία , όπου έπαιξε με επιτυχία τη περίοδο 2005-06.

Ο Τζόναθαν ντε Φάλκο, είχε ναπολιτάνο πατέρα και μητέρα Βελγίδα.

Την περίοδο 2006-07 αφέθηκε ελεύθερος και μεταγράφηκε στη Ντέϊνζε,στην ίδια κατηγορία .
Έπαιξε δύο σεζόν για τη Ντέϊνζε και το 2009 που η Ντέϊνζε υποβιβάστηκε, μετακόμισε στη Σόττεγκεμ που και αυτή έπαιζε στη Γ' Κατηγορία .

Έπαιξε για τέσσερις ομάδες επαγγελματικά,
Λέουβεν, Ντέιντζε, Zόττεγκεμ και KRC Mέχελεν.
Τη σεζόν 2009-10 , η Σόττεγκεμ υποβιβάστηκε στο βελγικό Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2011 σε ηλικία  26 ετών παρά τις προτάσεις που είχε να συνεχίσει σε ομάδες Γ΄ Εθνικής. Είχε υπογράψει μάλιστα στη  KRC Mέχελεν αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ. Στην επαγγελματική του καριέρα είχε συνολικά 135 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ.
Η απόφαση του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο συνέπεσε με την αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ψάχνοντας για ένα εναλλακτικό εισόδημα ο Ντε Φάλκο αρχικά έπιασε δουλειά σαν χορευτής σε νυχτερινά κέντρα και λόγω του γυμνασμένου σώματος που απέκτησε ως αθλητής , γρήγορα έγινε γνωστός και εκτός Βελγίου σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία.
Ο παίκτης παραδέχεται τώρα ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι έτοιμος να δεχτεί τους ομοφυλόφιλους ποδοσφαιριστές, αλλά και σήμερα αγωνίζεται για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Τελικά , έγινε ηθοποιός πορνό σε γκέι ταινίες με το όνομα Στάνι Φαλκόνε και δήλωσε ότι ήταν δύσκολο να κρύψει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ως ποδοσφαιριστής  και αυτό που έγινε ήταν μια τεράστια ανακούφιση για τον ίδιο .

Το 2011 ,ο Φαλκόνε κέρδισε το βραβείο Hustlaball για το καλύτερο νεοφερμένο στην gay βιομηχανία πορνό βίντεο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τo BALLoni κάνει μια ανασκόπηση των 10 μεγαλύτερων αστεριών του αθλητισμού που κατά καιρούς ομολόγησαν την ομοφυλοφιλία τους και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: