Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η ωραία κυρία Μίτσελ και ..οι άλλες !!

Λένε ότι πίσω από ένα διάσημο και επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια όμορφη και σπουδαία γυναίκα και οι προπονητές ποδοσφαίρου δεν γινόταν να αποτελούν εξαίρεση .


 Έτσι, το BALLoni  σας παρουσιάζει τις πιο όμορφες γυναίκες διασήμων προπονητών .



Μερσέντες Μίτσελ ( Σύζυγος του Μίτσελ Γκονζάλες ) : Ξεκινάμε τιμής ένεκεν από τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ που είναι παντρεμένος με τη Μερσέντες από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής. Έχουν δύο γιους, εκ των οποίων ο ένας είναι ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα ο Αντριάν, που έχει παίξει στους μικρούς της Ρεάλ (με προπονητή τον πατέρα του)  και στη συνέχεια σε Χετάφε και Ρασίνγκ Σανταντέρ.


Καρολίνα Μπαλντίνι ( Σύζυγος του Ντιέγκο Σιμεόνε ) : Αυτό το όμορφο μοντέλο είναι η γυναίκα του επιτυχημένου Αργεντίνου προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Καρολίνα , γνωρίστηκε με τον Σιμεόνε στην ηλικία των 16 , αλλά αποφάσισε να περιμένει μέχρι το 2008 που έγινε 21 , για να παντρευτούν. Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος κάποιο διάστημα χώρισε και η Καρολίνα επέστρεψε στο μόντελινγκ , είναι ξανά μαζί από το 2010 και ζουν στη Μαδρίτη με τα τρία παιδιά τους .


Κριστίνα Σέρα  ( Σύζυγος του Πεπ Γκουαρντιόλα ) : Αυτή είναι η όμορφη Ισπανίδα σύζυγος του επιτυχημένου ισπανού προπονητή , ο οποίος είναι τώρα στην Μπάγερν Μονάχου, από τότε που ήταν 18 . Το ζευγάρι έχει παντρευτεί από το 1991 και έχουν 3 παιδιά μαζί . Τη Μαρία ( γεννήθηκε το 2001 ) , το Mάριους ( γεν. το 2003 ) και τη Βαλεντίνα ( γεν. το 2008 ). Η Κριστίνα είναι υπεύθυνη σε οικογενειακή επιχείρηση ένδυσης, όπου και γνώρισε τον Γκουαρντιόλα.


Ολίβα Ρότσιο ( φίλη του Ντιέγκο Μαραντόνα ) :  Αυτό το όμορφο κορίτσι από την Αργεντινή είναι η τελευταία κατάκτηση του Αργεντίνου αμφιλεγόμενου προπονητή, ο οποίος είναι τώρα άνεργος . Το ζευγάρι συναντήθηκε στο Mar del Plata το 2010 , αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2013 , και παρόλο που είχε μια κρίση στα μέσα του ίδιου έτους , είναι ακόμα μαζί . Η Ρότσιο αποφοίτησε ως γιατρός το 2013 και παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα γυναικών της Ρίβερ Πλέιτ με αρκετή επιτυχία.


Ντέμπι Σιν  ( Σύζυγος του Γιούργκεν Kλίνσμαν ) : Αυτό το όμορφο πρώην μοντέλο είναι η σύζυγος του προπονητή των ΗΠΑ από το 1995. Αποτελούν ένα από τα πιο σταθερά και αγαπημένα ζευγάρια στον κόσμο του ποδοσφαίρου και έχουν δύο παιδιά μαζί , τον Τζόναθαν ( γεννήθηκε το 1997 ) και τη Λέιλα ( γεν. 2001 ). Επιπλέον , η Ντέμπι έπεισε τον σύζυγό της να ζήσουν στο Χάντινγκτον Μπιτς , στην Καλιφόρνια , θέλοντας να μείνει κοντά στην οικογένειά της .


Ούλα Σάντροκ ( Σύζυγος του Γιούργκεν Kλοπ ) : Αυτή η όμορφη δασκάλα και συγγραφέας παιδικών βιβλίων είναι η σύζυγος του Τεχνικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ από το 2005. Η Ούλα, η οποία είναι γνωστή ως η « Πρώτη Κυρία της Μπουντεσλίγκα », γνώρισε τον σύζυγό της όταν ήταν σερβιτόρα στο Mάιντς. Έχουν μια πολύ ζεστή σχέση με τον Kλοπ και ζουν μαζί με τον Ντένις , που απέκτησε η Ούλα από προηγούμενη σχέση .


Mάριαν Άουγκερ ( Σύζυγος του Κάρλο Αντσελότι ) : Αυτή η όμορφη Καναδέζα είναι το άλλο μισό του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011. Το ζευγάρι συναντήθηκε στο Λονδίνο όταν ο Aντσελότι ήταν προπονητής της Τσέλσι και τον συνόδευσε μετά και στο Παρίσι , όταν πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Mάριαν είναι γνώστης της ισπανικής γλώσσας, έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε για τον τραπεζικό όμιλο Barclays .


Λουβιάνα Σίντορφ ( Σύζυγος του Κλάρενς Σίντορφ ) : Αυτή η όμορφη Βραζιλιάνα είναι η σύζυγος του ολλανδού νέου προπονητή της Μίλαν. Το ζευγάρι , που είναι μαζί από το 2002 , έχει 4 παιδιά : Ντένζελ , Τζέισιλεϊ , Τζούσι και Νταρζέν . Πριν την συνάντηση με τον Σίντορφ ,η Λουβιάνα έκανε καριέρα ως χορεύτρια της σάμπα , όπου άφησε μια εκπληκτική εικόνα .


Έλεν ντε Μπουρ ( Σύζυγος του Φρανκ ντε Μπούρ ) : Τέλος , αυτή η όμορφη ολλανδέζα είναι παντρεμένη με τον προπονητή του Άγιαξ από το 1999. Η Ελένη είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων , στο Άμστερνταμ.
 





Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  μόνο με την εγγραφή, χωρίς κατάθεση !!





Δεν υπάρχουν σχόλια: