Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιάγια Τουρέ, και οι κορυφαίοι Αφρικάνοι !! (Αφιέρωμα)

Για χρόνια οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έψαχναν ταλέντα από την Αφρική για να βρουν τον επόμενο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. 

Μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη εξαρτώνται από τα ταλέντα της "μαύρης" ηπείρου και θα κάνουμε μια προσπάθεια να σας παρουσιάσουμε μια λίστα των κορυφαίων εν ενεργεία Αφρικανών παικτών.

Γιάγια Τουρέ:
 Σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο Γιάγια Τουρέ έχει γίνει η κινητήρια δύναμη στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι , προσφέροντας μερικά από τα κορυφαία γκολ της σεζόν στην ομάδα ..

Σάμουελ Ετό:
Ο επιθετικός από το Καμερούν είναι ένα ερωτηματικό μετά τη φυγή του από τη Ρωσία , αλλά ο Μουρίνιο ποντάρει σ΄ αυτόν να ξυπνήσει την επίθεση της Τσέλσι .. 


Τζον Ομπι Μίκελ:  Ο παίκτης της Τσέλσι κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο στην εντεκάδα του Μουρίνιο και αρχίζει σιγά-σιγά να αποδεικνύει ότι ο Πορτογάλος δεν έκανε λάθος δίνοντας του μια ευκαιρία ..

Ντιντιέ Ντρογκμπά:  
Στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του , ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν σούπερ σταρ στην εποχή του στην Τσέλσι , αλλά εξακολουθεί να έχει την εμπειρία και τη δύναμη για να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την ομάδα του ..

Μίκαελ Εσιέν
Άλλος ένας παίκτης του Μουρίνιο ο Εσιέν, που απέτυχε στη Ρεάλ Μαδρίτης και παλεύει για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ μετά την επιστροφή του στην Τσέλσι ..

Άλεξ Σονγκ: 
Ο αμυντικός μέσος έπρεπε να εκμεταλλευτεί τα ανασταλτικά προβλήματα της Μπαρσελόνα και να βοηθήσει περισσότερο, αλλά εξακολουθούν οι φήμες ότι θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση για την Άρσεναλ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο ..

Kέβιν Πρίνς Μπόατενγκ: 
Ο μέσος από τη Γκάνα ήρθε στην Μπουτεσλίγκα αυτή τη σεζόν , αφού πρώτα έλαμψε στη Μίλαν . Το άστρο του φωτίζει τη Σάλκε αυτή τη περίοδο με δύο γκολ και μια ασίστ μέχρι στιγμής ..


Βίκτορ  Mόσες: 
Απορρίφτηκε από το Ζοζέ Μουρίνιο για την Τσέλσι  ο επιθετικός από τη Νιγηρία και παλεύει για να πάρει περισσότερο χρόνο με την Λίβερπουλ. Έχει ήδη σκοράρει για την νέα του ομάδα ...
Aχμέντ Mούσα
Ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα, που δίνει τα διαπιστευτήριά του στη Μόσχα με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και σε 9 παιχνίδια έχει σκοράρει 5 φορές φέτος...
Σεϊντού Ντουμπιά
Στράϊκερ κίνδυνος θάνατος ο Αφρικανός φέτος και το κατάλαβαν περισσότερο οι αντίπαλοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Γιουρόπα Λινκ. Σε 6 ματς ο Ντουμπιά έχει πετύχει 4 γκολ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: