Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σαβιόλα: "Θέλω να πάρει ο Mέσι το Ballon d'Or, αλλά φαβορί είναι ο Ριμπερί"

Ο Ξαβιέ Σαβιόλα σε μια συνέντευξη του στη MARCA, μιλάει για τη φιλία του με το Μέσι, που όπως λέει "εξακολουθεί να έχει την ταπεινότητα και τον επαγγελματισμό", για τις πρώτες μέρες του Μέσι στη Βαρκελώνη και τη συνύπαρξή τους και τονίζει ότι "αν ο Μέσι δεν βάζει τέσσερα γκολ, όλοι ψάχνονται τι δεν πήγε καλά".


Ο Ξαβιέ Σαβιόλα, γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες το 1981, συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον  Ολυμπιακό, απολαμβάνοντας την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα στο οποίο παίζει σημαντικό ρόλο.
Ο Αργεντινός μίλησε στη MARCA για το ντεμπούτο του Λεο Μέσι στη Μπαρτσελόνα, που έγινε  ακριβώς πριν δέκα χρόνια. 
Ερ.: Θα θέλατε να παίξετε σε περισσότερες σεζόν δίπλα στο Μέσι;
 Α. Δυστυχώς, δεν ήμουν εκεί πολύ καιρό. Όταν έφευγα, μόλις άρχιζε και έτσι δεν είχα την ευκαιρία  για να τον απολαύσω περισσότερο. Αλλά ακόμη και πριν κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, οι άνθρωποι συνεχώς μιλούσαν γι 'αυτόν, λέγοντας ότι υπήρχε ένα αγόρι σε μία από τις εφεδρικές ομάδες που επρόκειτο να είναι ένας σπουδαίος παίκτης κάποια μέρα.
"Ο Λιονέλ μας έχει κακομάθει.
Για αρκετά χρόνια τώρα,
σκοράρει συχνά τρία ή τέσσερα
γκολ σε ένα παιχνίδι"

Ερ: Και η φιλία σας; Γιατί οι άνθρωποι μιλούν ακόμη γι 'αυτό; Μήπως βοηθούσε τα πράγματα για αργότερα; Θα φαινόταν να πηγαίνουν καλά πολύ γρήγορα.
A. Είμαστε μαζί από την αρχή. Όταν ο Μέσι ήταν μαθητευόμενος υπέστη έναν τραυματισμό σε ένα παιχνίδι ντέρμπι. Του έδωσα τη φανέλα μου όταν ήταν στο νοσοκομείο, και το θυμάται πάντα. Είναι πολύ γλυκό.
Ερ. Όταν ήρθε στη Βαρκελώνη, το βάρος ήταν σε σας για να γίνει ένας παίκτης αστέρων.Αντέχει ο Μέσι κάτω από αυτό το είδος της πίεσης;
Α. Το θέμα είναι ότι ο Μέσι μας έχει κακοσυνηθίσει. Για αρκετά χρόνια τώρα, σκοράρει συχνά τρία ή τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, και έπαιξε άψογα.
"Θα ήμουν ευτυχής εάν ο Mέσι
κέρδιζε το Ballon d'Or, αλλά ο
εκλεκτός του τρέχοντος έτους 

μάλλον θα είναι ο  Ριμπερί"
Ερ.: Και όταν ο Μέσι δεν παίζει άψογα;
 Α. Καλά μερικές φορές, αν καταφέρει να πετύχει μόνο ένα ή δύο γκολ, ο καθένας αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με αυτόν.
 Ερ: Κάνει κάτι λάθος τώρα; Επειδή δεν φαίνεται να είναι και στα καλύτερά του.
 Α. Όχι, τίποτα λάθος. Είναι άνθρωπος. Είναι ανθρώπινο ον και είναι απολύτως φυσιολογικό για την απόδοσή του να πέσει κάποια στιγμή, ή να τραυματιστεί όπως συνέβη τώρα.
Ερ. Βλέπετε το φίλο σας να παίρνει την πέμπτη το Ballon d'Or;
Α. Υπάρχουν τρία τεράστια μεγέθη που εμπλέκονται εδώ: Μέσι, Ρονάλντο και Ριμπερί. Είναι πραγματικά εντυπωσιακοί παίκτες. Θα ήμουν ευτυχής εάν ο Μέσι κέρδιζε λόγω της ποδοσφαιρικής του ποιότητας  και λόγω της φιλίας μας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο εκλεκτός του τρέχοντος έτους μάλλον θα είναι ο Ριμπερί, που έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα με την Μπάγερν.


Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  χωρίς κατάθεση !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: