Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με νέο ρεκόρ τρελαίνει τους αριθμούς !! (VIDEO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τρελαίνει τους στατιστικολόγους μόνο όταν παίζει για την Ρεάλ Μαδρίτης. Χθες στη Σουηδία με το εκπληκτικό χατ τρικ που πέτυχε (δείτε το βίντεο), έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, τόσο από την άποψη του αριθμού των συμμετοχών , όσο και για τον αριθμό των γκολ που έχει σημειώσει. Την Τρίτη στον επαναληπτικό των πλέι-οφ εναντίον της Σουηδίας ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία.


Οι φίλαθλοι της σημερινής Πορτογαλίας νιώθουν μεγάλη τύχη και ευγνωμοσύνη για τον αρχηγό τους, που πήρε από το χέρι την εθνική ομάδα και με 4 προσωπικά γκολ στα πλέι-οφ, σφράγισε παλικαρίσια το εισιτήριο για τη χώρα του καφέ και της σάμπας .
Όπως έχουν τα πράγματα, με τα τρία χθεσινά γκολ ο CR7 ισοφάρισε τα 47 γκολ που ο Πέδρο Παουλέτα είχε πετύχει για τη χώρα του κατά τη διάρκεια της καριέρας του και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί μόνος στην κορυφή και έχει τις προδιαγραφές να δημιουργήσει ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Να σημειώσουμε ότι, από καιρό είχε περάσει το θρυλικό Eουσέμπιο στον πίνακα των σκόρερς.

Ένα παιχνίδι πίσω από τον Κόουτο.

Τα πρωτεία στο σκοράρισμα δεν είναι το μόνο που κυνηγάει με την Πορτογαλία ο Ρονάλντο. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μόλις ένα παιχνίδι για να ισοφαρίσει τις 110 διεθνείς συμμετοχές του αμυντικού Φερνάντο Κόουτο , που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης όλων των εποχών πίσω από το μεγάλο Λουίς Φίγκο που έχει φορέσει 127 φορές το εθνόσημο.
Στα επόμενα παιχνίδια ο 28χρονος Cristiano Ronaldo dos Santos Aveir φαίνεται έτοιμος και πρόθυμος να πάρει την ομάδα στην πλάτη του και πάλι και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.


Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  χωρίς κατάθεση !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: