Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Κι άλλος νεκρός στη Βραζιλία σε γήπεδο του Μουντιάλ.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε το Σάββατο σε ένα ατύχημα στο "Arena Amazonia" στο Mανάους, πρωτεύουσα της περιοχής του Αμαζονίου, ένα από τα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, όταν έπεσε από ύψος περίπου 35 μέτρων, σύμφωνα με τις αρχές της περιοχής.



Το συμβάν έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα στο γήπεδο "Itaquerao» του Σάο Πάολο, το οποίο θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ένας εργαζόμενος 22 ετών σκοτώθηκε το Σάββατο το πρωί μετά από πτώση από την οροφή του σταδίου, το οποίο θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της Αγγλίας, η οποία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στις 15 Ιουνίου.

Η κατασκευαστική εταιρεία Andrade Gutierrez είπε ότι θα ξεκινήσει άμεση έρευνα για το περιστατικό. 
Το "Arena Amazonia", στο Μανάους που έγινε το θανατηφόρο ατύχημα.
Αυτή είναι η τέταρτη τραγωδία που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο στη Βραζιλία μετά το 1950, για το οποίο η χώρα έχει εμπλακεί σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να αναβαθμίσει τις υποδομές της.
Στις 27 Νοεμβρίου, ένας γερανός κατέρρευσε και κατέστρεψε μέρος του σταδίου στο Σάο Πάολο, σκοτώνοντας δύο εργάτες. Ένα άλλο πρόσωπο έχασε τη ζωή του στο νέο γήπεδο στη Μπραζίλια.

Το στάδιο του Σάο Πάολο θα είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Απριλίου, μόλις δύο μήνες πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Βραζιλίας και της Κροατίας.
Την Τρίτη, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το γήπεδο στο Mανάους (δείτε βίντεο) θα είναι έτοιμο έως τις 20 Δεκεμβρίου και θα ανοίξει επίσημα στις 15 Ιανουαρίου.


Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  χωρίς κατάθεση !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: