Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Όταν σκοράρει, κάποιος διάσημος ..πεθαίνει !! (video)

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ανέκδοτα. Ωστόσο, υπάρχει μια πολύ μακάβρια σύμπτωση πολλών από τα γκολ του Ουαλού μέσου της  Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ ,  έχουν προηγηθεί από το θάνατο κάποιων  διασημοτήτων, πιο πρόσφατα, του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα . 


Ωχ, πάλι σκόραρα ... ποιος θα την πληρώσει πάλι ..

Αλήθεια ή απλά μια θλιβερή σύμπτωση ;


Πιστεύετε στις κατάρες; Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε, οι ακόλουθες συμπτώσεις μπορεί να σας κάνουν να προβληματιστείτε, καθώς, όταν ο μέσος της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ σκοράρει, κάποιος διάσημος ..πεθαίνει. Αξίζει να αναφέρουμε τις διασημότητες που έχουν γίνει υποτιθέμενα θύματα της "κατάρας του Ράμσεϊ" και όταν σκοράρει στο μέλλον, καλό είναι να ψάχνουμε στις ειδήσεις.
Εδώ έχουμε μαζέψει τα θύματα της "κατάρας του Ράμσεϊ".

Οσάμα Μπιν Λάντεν, Στιβ Τζομπς, Μουαμάρ Καντάφι, Γουίτνεϊ Χιούστον

1) Όλα ξεκίνησαν την 1η Μαΐου, 2011, όταν ένα από τα γκολ του Ράμσεϊ έδωσε στην Άρσεναλ μια νίκη επί της Mάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Την επόμενη μέρα, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.
2) Στις 2 Οκτωβρίου 2011, ο Ράμσεϊ θα σημειώσει ένα γκολ στον αγώνα με την Τότεναμ. Τρεις μέρες αργότερα, ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς πέθανε από επιπλοκές που προέκυψαν από καρκίνο του παγκρέατος.
3) Στις 19 Οκτωβρίου 2011, ο Ράμσεϊ σκόραρε σε μια νίκη στο Champions League. Την επόμενη μέρα, ο κυβερνήτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι πέθανε στα χέρια ανταρτών μαχητών.
4) Ο Ράμσεϊ σκόραρε σε μια νίκη επί της Σάντερλαντ στις 11 Φεβ. 2012. Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η είδηση ​​για το θάνατο της ποπ σταρ Γουίτνεϊ Χιούστον.

Μπέμπο Βαλντέζ, Mανόλο Γκαλβάν, Kεν Nόρτον, Πολ Γουόλκερ, Νέλσον Μαντέλα

5) Στις 22 του Μάρτη 2013, ο Ράμσεϊ σκόραρε για την εθνική ομάδα της Ουαλίας  κατά της Σκωτίας. Την ίδια μέρα, ο φημισμένος Κουβανός μουσικός  Μπέμπο Βαλντέζ ...πέθανε.
6) Ένα άλλο γκολ του Ράμσεϊ  ήρθε ενάντια στην Γουίγκαν στις 14 Μαΐου 2013. Την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε ότι ο ισπανός τραγουδιστής Mανόλο Γκαλβάν είχε πεθάνει.
7) Ο Ράμσεϊ σκόραρε και πάλι σε έναν αγώνα Champions League στις 18 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών Kεν Nόρτον απεβίωσε.
8) Ο ηθοποιός Πολ Γουόλκερ  σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στις 30 Νοεμβρίου, την ίδια ημέρα ο Ράμσεϊ  σκόραρε δύο φορές εναντίον της Κάρντιφ.
9) Στις 5 Δεκεμβρίου, ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα απεβίωσε σε ηλικία  95 ετών.
10) Στις 10 Αυγούστου 2014 πέτυχε γκολ επί της Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη ημέρα βρέθηκε νεκρός ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς.

 

Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  χωρίς κατάθεση !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: