Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ο σκίουρος σταμάτησε το ματς (VIDEO)

Πρέπει να υπάρχει κάτι στον αέρα τους Loftus Road που είναι ιδιαίτερα δελεαστικό για σκίουρους. Ένα από αυτά τα συμπαθητικά τρωκτικά έκανε την εμφάνισή του μέρα μεσημέρι στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άλλο ένα αγώνα της ΚΠΡ να σταματήσει.


Έχουμε όλοι ακούσει για βροχή, για χιόνι, για εισβολέα φίλαθλο που σταμάτησαν κάποιο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της ΚΠΡ και της Λέστερ αναγκάστηκαν να κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα, λόγω της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο ενός ενοχλητικού σκίουρου - και δεν είναι η πρώτη φορά που το γήπεδο του  δυτικού Λονδίνου δέχεται εισβολή από τρωκτικά .


Το ζωντανό έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ο διαιτητής αναγκάστηκε να σταματήσει τη διαδικασία για δύο λεπτά , σε μια επανάληψη ενός παρόμοιου περιστατικού που συνέβη μεταξύ ΚΠΡ και Έβερτον τον Μάρτιο του 2012 .

Ο επιθετικός της Λέστερ Ντέιβιντ Νάγκεντ  νόμιζε ότι ήταν ο ήρωας της ημέρας, όταν κυνηγούσε το σκίουρο από τον αγωνιστικό χώρο , αλλά το ζώο επανεμφανίστηκε λίγο μετά και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους. Το πλασματάκι τελικά απομακρύνθηκε και επέτρεψε να συνεχιστεί το παιχνίδι .




Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background

  Δώρο 10€  χωρίς κατάθεση !!



Δεν υπάρχουν σχόλια: