Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ροναλντίνιο: Ο "ζογκλέρ" επέστρεψε !! (VIDEO)

Επέστρεψε με τα πάντα!  Όπως τον ξέρουμε. Σκέτη μαγεία !! 
Με την εξωφρενική δεξιοτεχνία του, τα απίθανα κόλπα με τη μπάλα, την ελαστικοποιημένη ντρίμπλα, τα σουτ εν κινήσει, τα τακουνάκια ασίστ και τα τυφλά περάσματα που εκθέτουν κάθε αντίπαλο. 
Ο Ρονάλντο ντε Ασσίς Μορέιρα, ο "Γκαούτσο" ,ή αν προτιμάτε απλά  Ροναλντίνιο, είναι εδώ, στα 33 του και έτοιμος να απλώσει ξανά το ανεξάντλητο ρεπερτόριό του  στο γήπεδο.

Ο Ροναλντίνιο επέστρεψε στην προπόνηση της Ατλέτικο Μινέιρο φέρνοντας μαζί του λίγη από τη μαγεία του, που μετατρέπει μια απλή πάσα, ή ένα μυτάκι σε σόου.  Ο βραζιλιάνος μέσος έχει σχεδόν ανακάμψει από τον τραυματισμό του και στέλνει τα δικά του μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση με το δικό του απαράμιλλο τρόπο.
Είναι έτοιμος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής στο Μουντιάλ του Καλοκαιριού και το δείχνει.Τελευταία φορά που κλήθηκε στη "Σελεσάο" ήταν στις 24 Απριλίου 2013 στο διεθνές φιλικό με τη Χιλή όπου ορίστηκε αρχηγός της εθνικής ομάδας από τον προπονητή Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ωστόσο, δεν επελέγη στη συνέχεια για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2013.
Όπως και να χει, τα "3R" του 2002, (Ρονάλντο, Ριβάλντο, Ροναλντίνιο), δεν ξαναγίνονται, αλλά, έχουν αφήσει το δικό τους εκπρόσωπο για να μας θυμίζει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται από "μάγκες".
Παρακολουθήστε την επιστροφή "σόου" του Ροναλντίνιο στο γήπεδο.


Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  χωρίς κατάθεση !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: