Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μαρτίνο: "Συγχαίρω τον Κριστιάνο, αλλά τον καλύτερο τον έχω εδώ" (VID)

Μετά την απονομή της χρυσής Μπάλας, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα συνεχάρη το νικητή Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εκφράσει την άποψή του σχετικά με τον καλύτερο. «Στην καλύτερη περίπτωση έχουμε τον καλύτερο στον κόσμο εδώ», είπε όταν ρωτήθηκε την Πέμπτη από τους δημοσιογράφους, δείχνοντας την εκτίμηση που έχει στο Μέσι.

Ο Αργεντινός δεν μειώνει την κατάκτηση του Πορτογάλου, αλλά είπε ότι, κατά τη γνώμη του,
ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

"Κατ΄ αρχάς, συγχαίρω τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προφανώς, και όλους όσους πήραν κάποιο τίτλο.  Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Άλλο πάντως ο καλύτερος παίκτης και άλλο η νίκη σε ένα ετήσιο διαγωνισμό. Και τον καλύτερο τον έχουμε εδώ. Αλλά (ο Μέσι) θέλει τα πράγματα σωστά και καλά για την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή. Δεν νομίζω ότι σκέφτεστε τη Χρυσή Μπάλα ", δήλωσε ο Mαρτίνο.
Ο προπονητής είπε επίσης ότι η συνεργασία μεταξύ Mέσι και Nειμάρ, ακόμα δεν έχει φτάσει στο απόγειο της όπως αναμενόταν - μετά τα προβλήματα τραυματισμών του Αργεντινού και πριν λίγες μέρες του Βραζιλιάνου, τα οποία απέτρεψαν την καλή συνεργασία στο γήπεδο μεταξύ των δύο αστέρων.



 





Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  μόνο με την εγγραφή, χωρίς κατάθεση !!





Δεν υπάρχουν σχόλια: