Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η Μπαρτσελόνα κάνει επιχειρήσεις με πεθαμένους οπαδούς.

Η Μπαρτσελόνα την περασμένη Παρασκευή παρουσίασε ένα πρωτότυπο έργο και αρκετά μακάβριο. Θα κατασκευαστεί, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ένα μαυσωλείο εντός του Camp Nou, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο του κόσμου σε αθλητικό χώρο, εντός του οποίου θα τοποθετηθούν 30.000 λάρνακες . Ένας ναός στον οποίο οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να να πληρώσουν για να αποθηκεύσουν τα λείψανά τους, με αντάλλαγμα ένα ποσό μεταξύ 3.000 και 6.000 €. 

Έως και 30.000 οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα μπορούσαν να "ξεκουραστούν" παντοτινά, κάτω από ένα ανακαινισμένο ή νεόδμητο Camp Nou.
Το έργο έχει εγκριθεί και λειτουργεί ήδη , αλλά προς το παρόν η κατασκευή είναι προσωρινή και έχει την ικανότητα για περίπου 500 τεφροδόχους. Ο "νεκρός" θα περιβάλλεται από παραβάν που θα απεικονίζονται εικόνες που αντιπροσωπεύουν το σύλλογο και την ιστορία των "Μπλαουγκράνα". Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα σε αυτό που είναι γνωστό ως «Memorial Space», το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα φιλοξενήσει περίπου 30.000 ενδιαφερόμενους.

Μια πραγματική επιχείρηση που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες εκμεταλλεύονται απόλυτα όλες τις ευκαιρίες για να βγάλουν χρήματα.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος των Καταλανών  δεν είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό κλαμπ που κάνει κάτι τέτοιο στην Ισπανία.
Η Ατλέτικο Mαδρίτης, η Εσπανιόλ και η Μπέτις έχουν ήδη αυτούς τους χώρους, αν και με πολύ μικρότερη χωρητικότητα.

"Αυτό αποτελεί απάντηση της διοίκησης στην τεράστια ζήτηση από τα μέλη, που θέλουν τα λείψανά τους να ξεκουραστούν στο γήπεδο", δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου των εγκαταστάσεων, Josep Ramon Vidal-Abarca.
" Η δεύτερη φάση του έργου είναι η δημιουργία ενός μεγαλύτερου μαυσωλείου στο γήπεδο όπου οι οπαδοί μπορούν να αγοράσουν μεγάλες κεραμικές πλάκες που θα είναι διακοσμημένες με αναμνηστικά του συλλόγου, πίσω από τις οποίες μπορούν να αποθηκευτούν στάχτες μελών της οικογένειας τους" συμπλήρωσε ο υπεύθυνος.

" Το Memorial Space της Μπαρτσελόνα στοχεύει σε μια σύνδεση των μελών με τον σύλλογο για πάντα, ένα φόρο τιμής σε όσους επιθυμούν να δεσμευθούν για πάντα με την ομάδα", δήλωσε ο Santi Bach, ο διευθύνων σύμβουλος της Giem Sports, που έχει αναλάβει το έργο.

Οι τιμές όπως ανακοινώθηκε, κυμαίνονται από € 3.000 (£ 2.480) έως € 6.000, για να αγοράσει κάποιος ένα χώρο για 50 έως 99 χρόνια.
 





Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€  μόνο με την εγγραφή, χωρίς κατάθεση !!





Δεν υπάρχουν σχόλια: