Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τα έβγαλε όλα (video)

Ο επιθετικός της Άστον Βίλα Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ κάνει ένα δυνατό μαρκάρισμα στον ποπ τραγουδιστή Λιούις Τόμλινσον , ενώ παίζει σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του πρώην ποδοσφαιριστή της Σέλτικ και της Άστον Βίλα Στίλιαν Πετρόφ με αποτέλεσμα.... 




Το αποτέλεσμα ήταν ο 21χρονος σταρ των "One Direction" να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να νιώσει αφόρητους πόνους στο γόνατο που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει.

Αμέσως αντικαταστάθηκε. Αλλά μόλις βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο έκανε εμετό μπροστά στους θεατές που τον χειροκροτούσαν.


Το παιχνίδι στο Celtic Park της Γλασκόβης οργανώθηκε για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα ίδρυμα που έχει συσταθεί από τον πρώην παίκτη Στίλιαν Πετρόφ , ο οποίος εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο -έδωσε μακριά μάχη με τη λευχαιμία-  ενώ ήταν στην Barclays Premier League και στην ομάδα της Άστον Βίλα .
O Στίλιαν Πετρόφ με τους δύο γιους του.
 Ένα πλήθος περίπου 60.000 παρακολούθησαν τον φιλανθρωπικό αγώνα και οι Celtic XI έχασαν 5-3 από τους Stiliyan Petrov XI .
 Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το παιχνίδι έλαβαν μεγάλη ώθηση, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Τόμλινσον θα έπαιρνε μέρος . Όταν ο ποπ σταρ μπήκε ως αλλαγή για την ομάδα των Celtic XI χιλιάδες νέοι οπαδοί επευφημούσαν , αλλά πολλοί από τους παλαιότερους οπαδούς στο γήπεδο αποδοκίμαζαν .
 Η παρουσία του στον αγώνα όμως έληξε πρόωρα μετά τη σύγκρουσή του με τον επαγγελματία παίκτη  Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ .
Μερικοί φαν του καλλιτέχνη αντέδρασαν με μανία στο Twitter και ο Αγκμπονλαχόρ έλαβε έναν χείμαρρο από μηνύματα.
 Άλλες διασημότητες που πήραν μέρος στο ματς ήταν, ο κωμικός Τζον Μπίσοπ και ο τραγουδιστής Νίκι Μπάιρν των "Γουέστ Λάιφ" .
Το περισσότερο όμως χειροκρότημα πήρε ο Στίλιαν Πετρόφ  με τους δύο γιους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: