Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μαραντόνα έκανε πλάκα για το πέος του Πελέ !!

Η ιστορική αντιπαλότητα μεταξύ του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Πελέ έχει ένα νέο κεφάλαιο, αυτή τη φορά σχετικά με τη φυσική ανατομία. Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε πλάκα με το πέος του Βραζιλιάνου θρύλου.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με το μέλλον της CONMEBOL ( Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Νότιας Αμερικής) ένας βραζιλιάνος δημοσιογράφος έδειξε στο Μαραντόνα μια παλιά φωτογραφία του Πελέ γυμνού στα ντους των αποδητηρίων και τον ρώτησε: «Θέλω να μου πείτε ποιος ήταν ο μεγαλύτερος».
Ο Ντιέγκο έριξε μια ματιά στη φωτογραφία, χαμογέλασε και απάντησε: «Αυτό ήταν το μικρότερο» δείχνοντας τον Πελέ.

Πελέ και Μαραντόνα έχουν διατηρήσει μια αντιπαλότητα για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Εν μέσω αυτής της διαμάχης υπήρξαν κατηγορίες για ομοφυλοφιλία από τον αργεντινό για τον βραζιλιάνο, ενώ ο Πελέ έχει επικρίνει το Μαραντόνα για τη χρήση των ναρκωτικών.
Ωστόσο, πριν από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το τρέχον έτος ο Πελέ δήλωσε ότι η σχέση ανάμεσα σε αυτόν και το Ντιέγκο είναι καλή. "Θα καλέσω ευχαρίστως το Μαραντόνα στο σπίτι μου κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εμείς ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Η σχέση μας είναι καλή, κανονική."

Δεν υπάρχουν σχόλια: