Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πως έγινες έτσι παιχταρά μου !! (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)

  • Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχασαν το σχήμα τους μόλις εγκατέλειψαν το ποδόσφαιρο.
"Τα χρόνια που περνάνε σε ομορφαίνουν" λέει το γνωστό άσμα, αλλά στην περίπτωσή μας συνέβη ακριβώς το αντίθετο."Το ΒALLόνι" ασχολείται σήμερα με αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που κάποιοι από αυτούς κατάφεραν γρήγορα να αντικαταστήσουν τους κοιλιακούς με ..κοιλίτσα .



Σίγουρα μία από τις πιο γνωστές περιπτώσεις είναι εκείνη του «Ντιέγκο». Ο Μαραντόνα μέσα στις γνωστές του περιπέτειες αφέθηκε και έγινε αγνώριστος. .
Σήμερα, ο Μαραντόνα έχει ανακτήσει το σώμα του.
Μετά την απόσυρσή του, ο Ρονάλντο, πήρε πολλά κιλά, αλλά λόγω της συμμετοχής του σε ένα ριάλιτι σόου επέστρεψε στην κανονική μορφή με την οποία τον θυμόμαστε σαν «φαινόμενο».
Ο Αντριάνο έγινε ένας από τους ισχυρότερους επιθετικούς στον κόσμο, αλλά το πρόβλημα του αλκοολισμού τον ανάγκασε να χάσει το σώμα του αλλά και το ποδόσφαιρο.
Φέρεντς Πούσκας: Ο Ούγγρος μύθος δεν ήταν ποτέ πολύ αδύνατος, αλλά μετά την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο, η κοιλιά του αυξήθηκε σημαντικά.
Ο παροαγουανός Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ ήταν σπουδαίος τερματοφύλακας, απέκτησε όμως μετά την απομάκρυνσή του από τα γήπεδα πολύ βάρος.
Ο ολλανδός διεθνής Ουίστον Μπογάρντε ήταν ένα καλό αριστερό μπακ. Μετά την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους , είναι εμφανές ότι σταμάτησε την άσκηση.
Ο κροάτης Νταβόρ Σούκερ , ήταν αμείλικτος σκόρερ, αλλά φαίνεται ότι και ο χρόνος είναι μαζί του ..αμείλικτος.
Ο Σουηδός Tόμας Μπρολίν είχε όπως φαίνεται μεγάλο πρόβλημα για να διατηρήσει το βάρος του. Καθόλου δεν τον ενοχλεί όμως στα τραπέζια του επαγγελματικού πόκερ που αγωνίζεται σήμερα.

Θα ήταν λάθος να μην αναφέρουμε τον Κριστιάν Βιέρι. Ο μεγάλος σκόρερ του ιταλικου ποδοσφαίρου έχασε την άψογη εικόνα του ..δραστικά.
Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background  Δώρο 10€ για να δοκιμάσετε τα παιχνίδια, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κατάθεση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: