Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιο όμορφοι έντεκα του 2013.


Αν και δεν υπολείπονται ποδοσφαιρικού ταλέντου, οι έντεκα που επιλέγει το Terra.com σε αυτήν τη λίστα έχουν την τύχη να έχουν και ωραία εξωτερική εμφάνιση. Σας παρουσιάζουμε την πιο όμορφη ενδεκάδα του 2013, που αποτελεί και μια ιδιότυπη Dream Team.



Ίκερ Κασίγιας (Τερματοφύλακας-Ισπανία): Παρά το γεγονός ότι φέτος δεν τον βλέπουμε τόσο συχνά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο θα θέλαμε, αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να είναι ο κάτοχος του τίτλου του πιο όμορφου τερματοφύλακα σήμερα.
.

Mάριο Aλμπέρτο Γέπες (Κολομβία-Αμυντικός): Μπορεί να έχει τα χρονάκια του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να μαγνητίζει τους οπαδούς του "ασθενούς φύλου" της εξέδρας. Φέτος έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει το ξεκίνημά του ως κεντρο-επιθετικός, σκοράροντας δύο γκολ στα προκριματικά για τη Βραζιλία του 2014.
Σέρτζιο Ράμος (Ισπανία-Αμυντικός) Αυτός είναι ο τρίτος ΄Ιβηρας σε αυτήν τη λίστα, αποδεικνύοντας ότι η Ισπανία είναι η γενέτειρα των περισσότερων από τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, είναι ο τέλειος συνδυασμός του ταλέντου στην άμυνα και της χάρης στην εμφάνιση  .
Ζεράρντ Πικέ (Ισπανία-Αμυντικός): Ο σέξι αμυντικός της Μπαρτελόνα και της Εθνικής Ισπανίας βρίσκεται στους 11 της λίστας, αλλά, δυστυχώς για μας, θα πρέπει να τον ανταγωνιστούμε για να τραβήξουμε την προσοχή της κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα.
Φιλίπ Λαμ (Γερμανία-Αμυνικός): Ο Γερμανός αμυντικός αποδεικνύει ότι το ταλέντο του ποδοσφαίρου και οι φυσικές ιδιότητες δεν αλληλοαποκλείονται, καθώς είναι ένα από τα αστέρια της Μπάγερν Μονάχου και ένας από τους αγαπημένους των Γερμανίδων.


Τσεσκ Φάμπρεγκας (Ισπανία-Μέσος): O τελευταίος Ισπανός σε αυτή τη λίστα, είναι άλλη μια απόδειξη της Ιβηρικής γοητείας που θα τον θαυμάσουμε και στη Βραζιλία το 2014.
Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Γερμανία-Μέσος): Ο τελευταίος των Τευτόνων εκπροσώπων αυτής της καταχώρησης, αιχμαλωτίζει τους οπαδούς με τη σέξι σκληρότητά του και προσφέρει πολλά στη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου.
Τζέιμς Ροντρίγκες (Κολομβία-Μέσος) Ο νεότερος που περιλαμβάνεται στη λίστα και ο δεύτερος κολομβιανός. Εκτός του ότι είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργικούς μέσους σήμερα, αιχμαλωτίζει και με τα φυσικά χαρακτηριστικά του αλλά και το διάσημο χαμόγελό του.
Κακά (Βραζιλία-Μέσος) Χοτ βραζιλιάνος, που για χρόνια γοητεύει με τη διάπλασή του και το χαμόγελό του, έχει αναγεννήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την επιστροφή του στην Μίλαν.


Φαλκάο (Κολομβία-Επιθετικός) .  Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της χώρας του σήμερα, καθώς επίσης και ο αγαπημένος των οπαδών. Ο παραγωγικός σκόρερ συμμετέχει σε διαφημιστικές εκστρατείες και με το ταλέντο του δείχνει ότι είναι το τέλειο μείγμα ταλέντου και φυσικών χαρακτηριστικών. 
Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία-Επιθετικός) Τελευταίος και καλύτερος, ο CR7 που είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο ωραίος και ταλαντούχος σε αυτή την καταχώρηση. Επιπλέον, επωφελείται από τα χαρακτηριστικά του παίρνοντας μέρος σε πολλές διαφημίσεις και είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς σκόρερ του έτους.






Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background

  Δώρο 10€  μόνο με την εγγραφή, χωρίς κατάθεση !!



Δεν υπάρχουν σχόλια: