Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μαραντόνα στα 53 του επιστρέφει στα γήπεδα !! (vid)

Αφού απέκτησε νέα διάπλαση και έγινε στυλάκι, δεν είναι και τόσο παράξενο να σκεφτεί κανείς ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα μπορούσε να σχεδιάζει μια επιστροφή στο προσκήνιο σαν ποδοσφαιριστής αυτή τη φορά. 

Τη μεγάλη επιστροφή του Ντιέγκο στα γήπεδα, σχεδιάζει η ομάδα του Μπουένος Άιρες, Ντεπορτίβο Ριέστρα, που αγωνίζεται στη Τέταρτη κατηγορία και αφού τον είδε θετικό δεν έχασε χρόνο και ζήτησε από την AFA (Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής) την άδεια για να χρησιμοποιήσει τον 53χρονο Μαραντόνα στο ρόστερ της .

Ο Μαραντόνα έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως "πνευματικός προπονητής της ομάδας".

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Ντεπορτίβο Ριέστρα έχει δηλώσει ότι ο Μαραντόνα θα παίξει στις 23 Μαρτίου εναντίον της Ελ Πορβενίρ και θα φοράει τη φανέλα με το 10 , που τον έκανε διάσημο.
Η ιστοσελίδα InfoBae.com αναφέρει ότι ο παίκτης θα παίξει μόνο στις 23 του Μάρτη στον συγκεκριμένο αγώνα αν και η ομάδα θα ήταν διατεθειμένη να παρατείνει τη σύμβαση αν ο παίκτης το επιθυμεί. 
Ο Μαραντόνα θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του ειδώλου του, Ρικάρντο Μποτσίνι, ο οποίος στα 53 του επέστρεψε για να παίξει με τη Σπορτίβο Μπαράκας του Μπολιβάρ.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από παλαιότερη επίσκεψη του Μαραντόνα στο γήπεδο της Ντεπορτίβο Ριέστρα όταν ήταν "πνευματικός" προπονητής της ομάδας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: