Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διάλεξε "μπλε" ο γιος του Zιντάν !! (VID)

Ο γιος του Zιζού , Έντσο Zιντάν , κλήθηκε στη γαλλική εθνική ομάδα U19 για να συμμετάσχει σε φιλικό προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά για το νεαρό παίκτη που θα ντυθεί στα μπλε, ο οποίος γεννήθηκε το 1995 και παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2004.


Αυτή η επιλογή είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας του 18χρονου ποδοσφαιριστή  να παίξει για τη γαλλική φανέλα την οποία δόξασε ο πατέρας του. Ο Γουίλι Σανιόλ , διευθυντής των εθνικών ομάδων νέων της Γαλλίας, δήλωσε για το γεγονός: " Ο Έντσο Ζιντάν αποφάσισε να φορέσει τα μπλε. Μπορεί να αλλάξει απόφαση στο μέλλον, αλλά η σημερινή επιθυμία του είναι να παίξει για την ομάδα της Γαλλίας" .
Από το 2004, ο Έντζο αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, κλήθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.
Ο Έντζο Άλαν Ζιντάν Φερνάντες (γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1995) έχει διπλή υπηκοότητα και είναι Γαλλοϊσπανός. Γεννήθηκε στην Γαλλία, ενώ πήρε την ισπανική υπηκοότητα το 2006, γι αυτό και είχε κληθεί στην Εθνική Ισπανίας U15 το 2009.
Αυτόν τον καιρό αγωνίζεται ως μέσος για λογαριασμό της ηλικιακής κατηγορίας Γιουβενίλ Α΄ της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το Έντζο Φερνάντες ως όνομα, ώστε να αποβάλει το όποιο άγχος θα μπορούσε να του προκαλεί το να φέρει το επίθετο του πατέρα του.


Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Ζινεντίν Ζιντάν και της Βερονίκ Φερνάντες. Ο Έντζο έχει τρία νεαρότερα αδέρφια, τους Λυκά, Τεό και Ελιάζ οι οποίοι αγωνίζονται με τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάρτε μια γεύση....






Δεν υπάρχουν σχόλια: