Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο Ροναλντίνιο ενοικιάζει το σπίτι του στο Ρίο για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Ροναλντίνιο ψάχνει ενοικιαστή για το σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατά τη διάρκεια των πρώτων 15 ημερών του Ιουλίου, που ταιριάζουν με τις τελευταίες εβδομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014. 




Ο ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο, ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα απουσιάζουν από την ομάδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ενώθηκε με τις χιλιάδες των Βραζιλιάνων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιπλέον εισοδήματος κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και ανακοίνωσε την ενοικίαση της κατοικίας του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

 «Η ανακοίνωση αυτή είναι για εκείνους που αμφιβάλλουν αν θα ενοικιάσω το σπίτι μου», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 και σήμερα επιθετικός της βραζιλιάνικης Ατλέτικο Μινέιρο  σε ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter . Η ανακοίνωση διευκρινίζει ότι όποιος ενδιαφέρεται να νοικιάσει την πολυτελή κατοικία του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, στην αριστοκρατική γειτονιά της Barra da Tijuca, στη δυτική περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο, θα πρέπει να πληρώσει 34.000 ριάλ ($ 15.454,5) την ημέρα.

Επίσης, καθιστά σαφές ότι η στέγαση είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, μια περίοδος η οποία συμπίπτει με τις δύο τελευταίες εβδομάδες του κυπέλλου, αφού ο τελικός θα διεξαχθεί στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο στις 13 Ιουλίου.

Πολλοί Βραζιλιάνοι νοικιάζουν τα σπίτια τους για να επωφεληθούν από τη ζήτηση που δημιουργείται από τους σχεδόν 600.000 ξένους τουρίστες, που αναμένονται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Το σπίτι του Ροναλντίνιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, των πέντε δωματίων με τα πολλά αξιοθέατα είναι κενό, επειδή ο παίκτης κατοικεί στο Μπέλο Οριζόντε, δεδομένου ότι αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Ατλέτικο Μινέιρο. Η διαφήμιση από τον παίκτη περιγράφει το σπίτι ως μια υψηλής ποιότητας διαμονή με χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα δομημένης επιφάνειας και έχει πολλά κομφόρ, όπως πισίνα, σάουνα, μπάρμπεκιου, αίθουσα κινηματογράφου, τζάκι, γραφείο, αίθουσα διαλογισμού για γιόγκα και ακόμη και μικρό στάδιο για μουσικές παραστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ:







Δεν υπάρχουν σχόλια: