Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τελικός από χρυσάφι στο Ντα Λουζ !!

Είναι πολλά τα εκατομμύρια που Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο διεκδικούν  στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ,  σήμερα, 23 του Μάη 2014, στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας.




Η Ατλέτικο Μαδρίτης,  έχοντας κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ισπανίας πριν λίγες μέρες, θα συναντήσει τη συμπολίτισσα της Ρεάλ, στον τελικό μιας από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου  .
Ένα ζουμερό βραβείο 10,500,000 € θα προστεθεί στη χαρά του νικητή . Για τον δεύτερο, το γνωστό βραβείο παρηγοριάς, δεν είναι καθόλου παρηγοριάς αλλά αρκετά σημαντικό, αφού θα πάρει κοντά στο 6,5 εκατ. ευρώ .
Αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι δύο ισπανικές ομάδες στη φετινή διοργάνωση έχουν κερδίσει (μόνο απ΄ την UEFA) το επιβλητικό ποσό των  31.000.000 € .

Τα έσοδα λεπτομερώς


Στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει περίπου το 7,5% του ετήσιου προϋπολογισμού της που κυμαίνεται στα 549.000.000 €.
Για την Ατλέτικο, η χαρά είναι μεγαλύτερη, δεδομένου ότι αυτά που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα είναι ισοδύναμα με το 26% των 120 εκατ. ευρώ του προϋπολογισμού της.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ στο BALLoni







Δεν υπάρχουν σχόλια: