Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Οι πιο "γελοίες" διαφημίσεις αστεριών του ποδοσφαίρου.

Διάσημοι  και Διαφήμιση πάνε πακέτο από πολύ παλιά. Παρά το γεγονός ότι πολλές διαφημίσεις που χρησιμοποιούν "διασημότητες" έχουν προεξοφλήσει την επιτυχία τους, ενδέχεται το αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην είναι το αναμενόμενο και οι διάσημοι να γίνονται σχεδόν γραφικοί στα χέρια των σχετικών εταιριών.



 Στην ιστοσελίδα  "Direct Marketing" , περιγράφεται τέλεια πως μια διαφήμιση καταντάει μερικές φορές εντελώς γελοία:

" Οι μεγάλοι του Hollywood , όταν φεύγουν από την πατρίδα τους, πολλοί, χάνουν την ντροπή και γίνονται ένα με τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης και τις γκάφες του . Αλλά στο μυθικό κόσμο της διαφήμισης δεν είναι μόνο οι "αμαρτωλοί" ηθοποιοί του Χόλιγουντ, αλλά και διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες, αθλητές και φυσικά και κάποιοι λιγότερο διάσημοι που αυτο-εξευτελίζονται για τα χρήματα".

Στη συνέχεια παραθέτουμε τα ονόματα κάποιων  «αμαρτωλών» και τη διαφήμιση που ήταν η αιτία για τις αμαρτίες τους.

1. Κριστιάνο Ρονάλντο.  Fitness Προσώπου (Pao) (Ιαπωνία)



Σε αυτή τη διαφήμιση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιστρατευτεί για να προωθήσει ένα νέο προϊόν ιαπωνικής καταγωγής. Το εν λόγω προϊόν είναι ένα είδος αυτο-μασάζ προσώπου . Ο μηχανισμός λειτουργίας είναι απλός. Παίρνεται τη συσκευή από το στόμα σαν πιπίλα κουνάτε το κεφάλι σας. Κάτι σαν  φτερά (άθλιο design) αρχίζουν να κινούνται, δεν ξέρω με τι πρόθεση, αλλά κινούνται. Αυτό το γελοίο εργαλείο έγινε αντικείμενο προώθησης κάποιας τηλεαγοράς μέσω μιας διασημότητας.



2. Λιονέλ Μέσι (Bimbo)


Διαφήμιση έργο τέχνης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μέσι χτυπά τις πόρτες των καλύτερων σκηνοθετών και πρέπει να του δοθεί ένας ρόλος στην επόμενη ταινία τους. Εδώ οι φέτες για τοστ της Bimbo παίρνουν άλλη αξία.



3. Aντρές Iνιέστα. (Kalise)


Και εδώ έχουμε την διαφήμιση των διαφημίσεων . Όλοι γνωρίζουν τον καλλιτέχνη και ο καθένας ξέρει τα παγωτά Kalise ! Τουλάχιστον στην Ισπανία. Ως εκ τούτου, είναι μια πολύ αποτελεσματική διαφήμιση. Τώρα, είναι ένα άλλο πράγμα ότι μπορεί να αρέσει περισσότερο ή λιγότερο. Μια διαφήμιση που υποτίθεται ότι είναι διασκέδαση και χαρούμενη στην οποία όλοι θα έχουν ένα παγωτό στο χέρι για να δροσιστούν σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα .

Πρωταγωνιστής είναι ο Ινιέστα , η ψυχή της ομάδας, που τολμάει ως ηθοποιός αλλά και ταχυδακτυλουργός και με την ικανότητα του να φτιάχνει το κέφι σας, μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας. Αναμφίβολα, μια άλλη διαφήμιση κόσμημα.





4. Φραντσέσκο Τότι. (Vodafone)


Εδώ ο Καπιτάνο της Ρόμα δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας . Μεγάλες στιγμές του αρχηγού σε μια διαφήμιση που έγραψε ιστορία. Μέχρι και τρίκυκλο οδήγησε και έγινε τελάλης για χατήρι της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Τα λόγια περισσεύουν. Απολαύστε τον.



5. Ντέιβιντ Μπέκαμ (Pepsi)


Με στοίχημα ένα κιβώτιο αναψυκτικά, ο Μπέκαμ και η παρέα του τα βάζει με μια ομάδα γιγαντόσωμων αθλητών του Σούμο.
Το αποτέλεσμα αστείο και ..δροσιστικό !



6. Μαραντόνα (Guaraná Antárctica)


Και τέλος, το Βραζιλιάνικο αναψυκτικό Guaraná Antárctica δημιουργεί παραισθήσεις στο Μαραντόνα, που για χάρη της διαφήμισης (και του χρήματος φυσικά) φόρεσε τη Βραζιλιάνικη φανέλα και τραγούδησε τον Εθνικό ύμνο της Βραζιλίας.



Απολαύστε το μέγεθος του ανδρός και δείτε τα γυρίσματα του σποτ παρακάτω.




Δεν υπάρχουν σχόλια: