Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Στίβεν Τζέραρντ: "Ο Λουίς Σουάρες είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο" (VIDEO)

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας , Στίβεν Τζέραρντ , χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες ως τον καλύτερο παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή .

Σε 12 παιχνίδια που έχουν παιχτεί αυτή τη σεζόν, ο ευέξαπτος Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε 19 γκολ , που επέτρεψαν στη Λίβερπουλ να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League . Πλησιέστερος διώκτης του στον πίνακα των σκόρερ , είναι ο Αργεντινός επιθετικός Σέργκιο  Aγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι, που έχει έξι γκολ λιγότερα.
Οι εμφανίσεις του Σουάρες τον οδήγησαν σε ένα νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ και του επέτρεψαν να αφήσει πίσω του την αμφισβήτηση των διοικούντων και των οπαδών, μετά από αρκετά αμφιλεγόμενα περιστατικά , όπως το δάγκωμα που υπέστη την περασμένη σεζόν  στον αγώνα με την Τσέλσι ο αμυντικός Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, από τον απρόβλεπτο Ουραγουανό .
 " Αυτή τη στιγμή ο Σουάρες,  είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο ", δήλωσε ο Τζέραρντ  .
 " Ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τραυματίες και έχουν προβλήματα τον τελευταίο καιρό ", δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ στο τηλεοπτικό κανάλι Sky Sports , αναφερόμενος στα αστέρια της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης , αντίστοιχα .
 «Αυτός ( Σουάρες ) είναι σίγουρα ο καλύτερος επιθετικός . Πράγμα που φαίνεται και από το μέσο όρο στα γκολ τους ανά λεπτό ", πρόσθεσε .
Ο Σουάρες φέτος έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας . Ο επιθετικός είναι σε καλό δρόμο για να καταρρίψει το ρεκόρ της Premier League των 34 γκολ που κατέχουν από κοινού ο Άλαν Σίρερ και ο Aντι Κόουλ .
Ο Κόουλ το πέτυχε με τη Nιούκαστλ κατά το διάστημα 1993-1994 , ενώ Σίρερ με την Μπλάκμπερν το 1994-1995 .
 " Σίγουρα θα το καταφέρει », δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς ύστερα από τα δύο γκολ που πέτυχε ο Σουάρες στο 3-1 του Σαββάτου επί Κάρντιφ Σίτι . " Φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ένα χατ τρικ σε κάθε παιχνίδι ", πρόσθεσε .
Η Λίβερπουλ θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη την Μάντσεστερ Σίτι , η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση μόλις ένα βαθμό πίσω .







Logo - CasinoNetbet com - 80x31 - White background

  Δώρο 10€  μόνο με την εγγραφή, χωρίς κατάθεση !!



Δεν υπάρχουν σχόλια: