Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ρούνεϊ αμύνεται μέσω Facebook

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες  με τη βαθιά πληγή που υπέστη στο μέτωπό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Ο Άγγλος επιθετικός ήταν αναστατωμένος για τις κριτικές που έλαβε μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της Εθνικής Αγγλίας που θα παίξει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτήν την εβδομάδα εναντίον της Μολδαβίας και της Ουκρανίας..

Ο Ρούνεϊ κρίθηκε ιατρικώς ακατάλληλος για να παίξει, αλλά ήθελε να δείξει πόσο σοβαρή είναι η ζημιά και να απορρίψει τους ισχυρισμούς σχετικά με την έλλειψη αφοσίωσής του στα « Λιοντάρια».

Στο προφίλ του ο Ρούνεϊ δήλωσε: «Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να αμφισβητούν την προσήλωση μου για την ομάδα της Αγγλίας και το γεγονός ότι έπρεπε να αποχωρήσω αναγκαστικά από τα 2 παιχνίδια. 
Δεν υπάρχει τίποτα που θα ήθελα περισσότερο από το να βοηθήσω τα παλικάρια μας στους προκριματικούς. Είμαι βέβαιος ότι όσοι δείτε αυτές τις εικόνες θα καταλάβετε το λόγο για τον οποίο δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ».

Ο Ρούνεϊ δεν ήταν σε θέση να παίξει και την τελευταία Κυριακή που οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετώπισαν τη Λίβερπουλ λόγω αυτού του τραυματισμού, που όπως είναι γνωστό έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης  σε μια ατυχή σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Φιλ Τζόουνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: